LEVEN LANG LEREN

Bent u net als wij overtuigd dat er nooit een einde komt aan het verbreden van uw kennis? Of is uw nieuwsgierigheid naar nieuwe ideeën nooit gestild? Bestel dan een maandelijkse lezing op locatie van een enthousiaste student. Iedere maand komt er een student met een andere achtergrond en interesse de inhoud van het boek presenteren. Naast een informatieve ook een leuke sociale bijeenkomst voor uw medewerkers. U draagt naast onze collectie, boeken aan die u interessant vindt.

PAKKETTEN

Bent u geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of wilt u een bepaald doel bereiken door het inkopen van onze lezingen? Kijk dan bij onze samengestelde pakketten, zoals Ondernemen, Persoonlijke ontwikkeling, Leiderschap en de Toekomst of neem contact met ons op over de mogelijkheid van een op maat gemaakt pakket voor uw bedrijf.

BOEK OP MAAT

Wij ondersteunen bedrijven met policy deployment. Vaak lezen leidinggevenden boeken waarop ze visie en strategie baseren, deze boeken worden ook verspreid onder de medewerkers maar niemand leest het. Wij bieden de oplossing: een presentatie op maat.

KUNNEN WE IETS VOOR JE BETEKENEN?