LIFE LONG LEARNING

Iedere maand komt er een (andere) student langs die vol passie over het onderwerp vertelt. De onderwerpen worden in overleg vastgesteld, uit de drie niveau’s: Personal Development, Professional Development, Knowledge Development. Zowel reeds geanalyseerde boeken worden gepresenteerd als nieuwe onderwerpen die door u worden aangedragen. Na afloop van iedere presentatie wordt een praktisch overzicht afgegeven zodat men later snel de stof kan ophalen.

ONE-TIME JOB

Heeft u interesse in een specifiek onderwerp uit onze collectie gezien, of een onderwerp dat er nog niet tussen staat? Dan analyseren wij deze op maat. In overleg wordt een student geselecteerd en bijpassend boek gekozen. Ook een reeks van presentaties kan gerealiseerd worden. Na afloop wordt een praktisch overzicht afgegeven zodat men later snel de stof kan ophalen.

PEER2PEER SUPPORT

Ondersteuning nodig bij het uitvoeren of verder komen met het besproken onderwerp? Wij bieden individuele ondersteuning aan. Er wordt een student aan u gekoppeld die u vragen kan stellen en losse op maat training geeft.