Wij analyseren en presenteren wat jij wil weten.

Dit is de tijd om je te ontwikkelen! Lunch Learners young professionals hebben de tijd om zich te verdiepen, dit is vaak geen prioriteit wanneer je werkt. Lunch Learners biedt hierin de oplossing: wij lezen, analyseren en presenteren. Het bedrijfsleven leert mee.

Lunch Learners studeren aan diverse universiteiten. Hierdoor kunnen we een breed spectrum aan onderwerpen bieden. Denk hierbij aan onderwerpen als psychologie, zelfontwikkeling, management, innovatie en ondernemerschap. We vinden het belangrijk onszelf te ontwikkelen zowel binnen als buiten ons beroepsveld.

Wie-zijn-wij

Management

Ons management wordt gevoerd door Ruben, Tom, Yorne en Jop.

Onze Young Professionals

Door de diversiteit van ons team kunnen we een breed scala aan onderwerpen aanbieden.

Stof om over na te praten

Ga na de presentatie het gesprek aan, hoe brengt deze kennis je organisatie verder? Wat betekent het voor jou?

Sociaal event

Dit is naast 'informatief' de grootste toegevoegde waarde volgens onze klanten. Een sociaal event waarbij collega's, young professionals, klanten en relaties bij elkaar komen.

Een leven lang leren

Blijf je ontwikkelen, inspireer medewerkers om te blijven leren. De stof kan later makkelijk worden opgehaald via de placemat en ons platform.

Investeren in kennis en young professionals

Nederland is een kenniseconomie. Een substantieel deel van onze economische welvaart komt voort uit kennis. Lunch Learners probeert deze kennis te ontleden en te verwerken in een visueel framework.

Daarnaast is er een andere uitdaging voor Lunch Learners. Universitaire studenten lopen vaak weinig of geen stage. Hierdoor hebben ze weinig referentie met wat ze willen doen en bij wat voor soort bedrijf ze willen werken. Door young professionals diverse bedrijven te laten bezoeken in verschillende marktsegmenten, krijgen ze meer gevoel bij de soorten bedrijven, culturen en markten. Hierdoor kunnen ze bewustere keuzes maken voor de start van hun carrière.

Het is waardevol voor bedrijven om met Lunch Learners young professionals in contact te komen, deze dynamische millenials inspireren verandering en geven inzicht in de toekomst.

Onze Alumni

Afgestudeerde Lunch Learners