Wij analyseren en presenteren wat jij wil weten.

Dit is de tijd om je te ontwikkelen! Lunch Learners young professionals hebben de tijd om zich te verdiepen, dit is vaak geen prioriteit wanneer je werkt. Lunch Learners biedt hierin de oplossing: wij lezen, analyseren en presenteren. Het bedrijfsleven leert mee.

Lunch Learners studeren aan diverse universiteiten. Hierdoor kunnen we een breed spectrum aan onderwerpen aan bieden. Boeken over psychologie, zelfontwikkeling, management, innovatie en ondernemerschap bieden wij aan. We vinden het belangrijk onszelf te ontwikkelen zowel binnen als buiten ons beroepsveld.

Wie-zijn-wij

Onze Young Professionals

Onze young professionals spreken met veel enthousiasme over boeken die in lijn liggen met hun interesses en achtergrond. De lezingen zijn een verbreding of verdieping van hun studie. Door de diversiteit van ons team kunnen we een breed scala aan onderwerpen aanbieden.

Stof om over na te praten

Ga na de presentatie het gesprek aan, hoe brengt deze kennis je organisatie verder? Wat betekend het voor jou?

Sociaal event

Dit is naast 'informatief' de grootste toegevoegde waarde volgens onze klanten. Een sociaal event waarbij collega's, young professionals, klanten en relaties bij elkaar komen.

Een leven lang leren

Blijf je ontwikkelen, inspireer medewerkers om te blijven leren. De stof makkelijk worden opgehaald via de placemat en ons platform.

Investeren in kennis en young professionals

Nederland is een kenniseconomie. Een substantieel deel van onze economische welvaart komt voort uit (technische) kennis. Lunch Learners probeert deze kennis te ontleden en te verwerken in een visueel framework.

Daarnaast is er een andere uitdaging voor Lunch Learners. Universitaire studenten lopen vaak weinig of geen stage. Hierdoor hebben ze weinig referentie wat ze willen doen en bij wat voor soort bedrijf. Door studenten diverse bedrijven te laten bezoeken om te presenteren in verschillende marktsegmenten, krijgen ze meer gevoel bij de soorten bedrijven en markten. Hierdoor kunnen ze bewustere keuzes maken voor de rest van hun carrière.

Het is waardevol voor bedrijven om met Lunch Learners young professionals in contact te komen, deze dynamische millenials inspireren verandering en geven inzicht in de toekomst.